2013. március 5.

Cat Patrick: Forgotten - értékelés

Ma be is fejeztem Cat Patrick könyvét :)



Ahogy már tegnap is írtam, ez egy igen különleges könyv, mivel a főszereplő, London Lane "fordítva" működik. Ő nem a múltra emlékszik, és a jövője kérdéses, hanem a jövőre emlékszik, és a múlt egy nagy fekete lyuk számára.
De amikor megismerkedik Luke Henry-vel, nemcsak a szíve dobban egy nagyot, hanem az élete is érdekes fordulatot vesz.
Egy emlék jelenik meg, méghozzá egy temetésről. Látja az édesanyját, egy ismeretlennek tűnő nőt, egy ismerős férfit, és a gondnokot, ahogy kedvesen, együtt érzőn rámosolyog, valamint egy hatalmas kőangyalt.
De mikori ez az emlék? Kit temetnek? Ki az a nő? Ki az ismerős férfi?
Rengeteg kérdés merül fel London-ban, amikre mindenképp meg akarja keresni a válaszokat, és ehhez nem más segítségét kapja meg, mint Luke-ét. 
Ám a furcsa és rémisztő emlék mellett, Luke is egy érdekes vonulat a könyvben, mivel London nem emlékszik rá a jövőjéből, nincsenek emlékei a fiúról. 
Talán az ő temetését látja? Vagy az apjáét, aki elhagyta őt? Hogyan akadályozhatná meg, hogy ez a szörnyűség megtörténjen?
Millió kérdés merül fel a lányban. Vajon sikerül átírnia a jövőjét? Segíthet a legjobb barátnőjének, Jamie-nek, hogy ne kövesse el élete legnagyobb hibáját? Változtathat az emlékein?
Mint a legtöbb Vörös Pöttyös könyvben, ebben is minden a helyére kerül a mű végére, és bár egy kicsit szomorúan, mégis boldogan olvastam el az Epilógust.
Egy újabb csodás könyv.
Gyönyörű leírásokkal, érdekes szereplőkkel, kacifántos történettel, ami megoldásra vár.

Megtaláltam a könyv trailer-jét, és gondoltam egy kis ízelítőnek nem lenne rossz. Kattinsatok ide, és nézzétek meg! :)

Jó olvasást! ;)

Patyi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése